Subscribe in order to know more about Pantelis Boubouras Foundation activities!

Підписуйтесь, аби дізнатись більше про діяльність Фонду Бумбураса!

Slide with logo
#8 - копировать
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
previous arrow
next arrow

ΦΟ “Ίδρυμα Μπούμπουρα” ενήργησε ως γενικός συνεργάτης του παραδοσιακού φεστιβάλ ελληνο-ουκρανικού πολιτισμού «Παναΐρ», που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο στις 25 Μαΐου.

ΦΟ "Ίδρυμα Μπούμπουρα" ενήργησε ως γενικός συνεργάτης του παραδοσιακού φεστιβάλ ελληνο-ουκρανικού πολιτισμού «Παναΐρ», που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο στις 25 Μαΐου.
Η παραδοσιακή γιορτή «Παναΐρ» γιορταζόταν κάθε χρόνο σε ελληνικά χωριά της Ουκρανίας.  Ωστόσο, λόγω της κατάληψης ορισμένων πόλεων μας, οι Έλληνες της Ουκρανίας αναγκάστηκαν να υπερασπιστούν τη χώρα μας ή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ήδη αυτό το Σάββατο, Έλληνες από όλη την Ουκρανία θα συγκεντρωθούν στο Polyana VDNG για να γιορτάσουν αυτή τη γιορτή σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις και να μυήσουν τους επισκέπτες με τον πολιτισμό των Ελλήνων της Αζοφικής.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των παιδιών στρατιωτικών που αγνοούνται, βρίσκονται σε αιχμαλωσία ή έχουν σκοτωθεί. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στο Ίδρυμα "Στρατηγική Αναγέννηση της Ουκρανίας".
Σας περιμένουν:
Παραστάσεις από περισσότερους από 20 καλλιτέχνες και εθνικά ελληνικά συγκροτήματα
Ένα γαστρονομικό πανηγύρι με παραδοσιακά αζοφικά και ελληνικά πιάτα, συγκεκριμένα: γύρος, σουβλάκια, τσεμπουρέκ, σουρπά, σουμούς και πολλές άλλες αυθεντικές λιχουδιές
Ο χώρος πάλης του Κουρέσι - ένα διάσημο μνημείο του ελληνικού αθλητικού πολιτισμού
Εθνοδιάλεξη
Θερινός κινηματογράφος
Δωρεάν χώρος για παιδιά.
Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του Κιέβου και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό στόχο και να επισκεφτούν την πρώτη φιλανθρωπική οργάνωση "Παναΐρ" στο Κίεβο.
Ημερομηνία: 25.05
Ώρα: 12:00 - 22:00
Τοποθεσία: Polyana στο VDNG (Ακαντέμικα Γλουσκόβα, 1)
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!