Subscribe in order to know more about Pantelis Boubouras Foundation activities!

Підписуйтесь, аби дізнатись більше про діяльність Фонду Бумбураса!

Slide with logo
#8 - копировать
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
previous arrow
next arrow

Monthly Archives: Вересень 2017

Фестиваль грецької культури «Мега Йорти»

Фоторепортаж про святкування у с. Малоянисоль Міжнародного фестивалю грецької культури «Мега Йорти». В рамках фестивалю відбулись святковий парад, виставки майстрів народних промислів та кулінарного мистецтва, концерт колективів з України та Греції, змагання з грецької боротьби куреш.
Читать далее

П. Бумбурас бере участь у підготовці Трансатлантичного конгресу у Києві

На фінальному етапі знаходиться підготовка до конгресу «Київський Трансатлантичний Діалог» який очікується у столиці України 26-27 жовтня. Організатором конгресу виступає «Фонд Бумбураса», при підтримці Центру Інформації та Документації НАТО та у співпраці з German Marshall Fund.
Читать далее

П. Бумбурас: Витрачайте гроші на благі справи, а не на розхитування ситуації

Грецький підприємець і меценат, засновник будівельної компанії «Гефест» Пантеліс Бумбурас запевнив інвесторів, що будівництво ведеться на всіх об'єктах без зупинки і закликав інших забудовників більше вкладати в соціальну сферу і благодійність.
Читать далее

Пам’ятник першим грецьким колоністам в Одесі (путівник)

У 1996 році біля Воронцовського палацу дослідниками виявлені тимчасові землянки і жертовники перших давньогрецьких колоністів, котрі висадилися тут на берег Одеської затоки в VI столітті до нашої ери. На їх честь і встановлений цей пам'ятний знак...
Читать далее

Зірки з Греції приїхали до Одеси

На запрошення Пантелеймона Бумбураса для участі в святкових заходах з нагоди Дня міста в Одесу приїхали учасниця «Євробачення-2017» ДЕМІ та ветерани легендарного грецького баскетбольного клубу «Олімпіакос».
Читать далее